Inschrijven

Om in te schrijven als deelnemer alstublieft het formulier volledig invullen en verzenden.

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum willen we jullie, de deelnemers, heel graag bedanken voor alle moeite die jullie de afgelopen jaren gedaan hebben om er ieder jaar weer een geslaagde show van te maken.
Dit willen we doen door jullie op de zondagavond een barbecue-avond aan te bieden. Per deelnemer kunnen maximaal 2 personen gratis deelnemen, eventuele extra deelnemers aan de barbecue betalen een kleine bijdrage van € 7,50,- p.p.
Uiteraard moeten we van te voren weten hoeveel mensen er aan de barbecue zullen deelnemen, geef dit dus svp in onderstaand formulier op bij je inschrijving. de bonnen voor deelname aan de barbecue worden verstrekt bij de herinschrijving tijdens de show.
Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als jullie aan de barbecue deelnemen!

Let op! velden aangeduid met * moeten ingevuld worden, anders wordt het formulier niet verzonden. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je automatisch een Email ter bevestiging.

Naam*

Adres*

Woonplaats*

Telefoonnummer

E-mail*

Wilt U een kampeerplaats reserveren? (€ 10,-per plaats voor het weekend)*

Neemt U deel aan de barbeque op zondagavond? Aanmelden voor de barbeque svp MINIMAAL 4 weken voor de show, anders is beschikbaarheid niet gegarandeerd!*

Zo ja, hoeveel personen voor de barbeque?* (nee = 0)

Bent U deelnemer of handelaar?*

Op welke dagen bent u aanwezig?*
ZaterdagZondagMaandag

Eventuele opmerkingen?

Deelname aan de show en het betreden van het gehele terrein als deelnemer, bezoeker of handelaar geschiedt voor eigen risico. Deelnemers dienen er voor te zorgen dat zij verzekerd zijn voor eventuele aansprakelijkheid voor schade die door hem / haar of door het door hem / haar tentoongestelde en/of verhandelde materiaal veroorzaakt wordt.

Aanvinken voor akkoord svp. *