Nuenen 2015 Posted januari 25, 2015

Off

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg, en we beginnen ons langzaam voor te bereiden op de volgende editie van de “Internationale stationaire motorenshow Nuenen”.

We willen zoals altijd proberen onze show te organiseren zonder al te veel regeltjes op te leggen aan deelnemers en bezoekers, maar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er wel enkele punten waar we met zijn allen een beetje rekening mee zullen moeten houden, en graag willen we jullie hier in de aanloop naar de show opmerkzaam op maken, zodat straks alles weer prettig en in alle vrijheid kan verlopen.

Het eerste punt waar we op willen wijzen is de aankomst op de camping vóór de show. De laatste jaren komen mensen steeds eerder aan op de camping, en maken er een soort mini – vakantie van. De eerste camping – gasten waren vorig jaar al op de dinsdag vóór de show aanwezig. We vinden het natuurlijk geweldig dat jullie zo lang mogelijk van “Nuenen” willen genieten, maar wij krijgen hierover opmerkingen van de terreineigenaar (het terrein wordt gehuurd voor de duur van de show), van de boer die het grasland beheert (hij wil, afhankelijk van het weer, het terrein zo laat mogelijk maaien en moet het hooi ook nog binnen halen), en van de gemeente (onze vergunning voor de camping loopt voor de duur van het evenement). Om problemen met deze toch wel heel belangrijke instanties te voorkomen willen we jullie verzoeken om op zijn vroegst op de woensdagmiddag voor de show op de camping aan te komen. Wij zijn dan al bezig met het inrichten van het terrein (en alle hulp is welkom…), maar er zijn nog géén voorzieningen op de camping. Stroom, toiletten en douches worden pas donderdag aangesloten.
In de komende weken zal ik nog een paar zaken onder de aandacht brengen, we hopen dat iedereen hiermee zo goed mogelijk rekening houdt.

Wij verheugen ons er al op, jij ook?