Nuenen 2016 Posted mei 30, 2016

Off

We kunnen terugkijken op een geslaagde 28e editie van “NUENEN”!

Het was natuurlijk wel nogal koud, maar gelukkig overwegend droog, en ik geloof dat iedereen het toch goed naar zijn zin heeft gehad?

Wij in ieder geval wel, het weekend is zonder noemenswaardige incidenten verlopen.

Mede dank zij de veelvuldig  aangeboden hulp bij o.a. de opbouw en opruimen van het terrein, het lossen / laden van de motoren, het schoonhouden van de toiletten, etc. etc. was het ook voor ons weer een waar genoegen.

Het enige wat we érg jammer vinden is dat er maandagochtend vroeg wederom massaal ingepakt en vertrokken werd, zo rond het middaguur was het terrein al voor een groot deel leeg, en was er voor het publiek weinig meer te zien. Dit publiek zorgt er met de door hen betaalde entree toch voor dat ons feestje ieder jaar weer kan plaatsvinden, we zouden het dus waarderen als er voortaan iets langer gewacht wordt met vertrek. Uiteraard hebben we er alle begrip voor als mensen nog vele uren moeten rijden, maar als het even mogelijk is, stel je vertrek dan uit tot in ieder geval na de middag.

De foto’s die we dit jaar maakten staan inmiddels ook op onze site. De resolutie is vanwege ruimtebesparing op de server aan de lage kant, mocht er een leuke foto bij zijn die je graag in een betere kwaliteit wil hebben stuur dan even een mailtje aan nuenen@jtd.nl dan krijg je hem toegezonden.

Allemaal hartelijk dank voor je deelname of bezoek, en hopelijk tot volgend jaar, 3, 4 en 5 juni 2017.

Anton van der Cruijsen, Bas Jamar & Gerrit Jonker.