Open dag Rik Lemmens 23 mei 2018 Posted november 7, 2017

Off

We werden onlangs benaderd door Rik Lemmens.

Rik is een enthousiaste verzamelaar die de meesten van jullie zullen kennen. Hij heeft een, naar eigen zeggen, kleine collectie stationaire motoren, maar in die kleine collectie bevinden zich wel een aantal zeer bijzondere motoren en vele andere interessante zaken!

Ook is Rik een van de vrijwilligers die in het Deutz Technikum aan de motoren werkt en deze tijdens de open dag bij het Technikum zal demonstreren.

Naar aanleiding van de open dag bij het Deutz Technikum die op de dinsdag na Nuenen zal worden gehouden leek het Rik een leuk idee om de volgende dag, dus de woensdag 23 mei 2018, bij hem thuis een open dag te organiseren.

Met name voor mensen die van ver komen is dit een mooie tussenstop, Rik woont in het Zuid-Limburgse Gronsveld (bij Maastricht), op ca. 1 uur rijden van Nuenen, en 1 uur van Keulen.

Iedereen die interesse heeft is van harte uitgenodigd, Rik wil zijn adres liever niet openbaar publiceren, maar je kunt je in Nuenen bij Rik aanmelden en krijgt dan informatie over tijden en adres.

Een filmpje van een deel van de collectie van Rik is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=zvwWTTrCd-4&t=6s

Rik wenst jullie alvast een heel fijn weekend in Nuenen, en hoopt jullie te zien op woensdag 23 mei 2018.